News

Φυσικά Μονοπάτια Υγείας – Η θετική επίδραση του φυσικού περιβάλλοντος στην υγεία του ανθρώπου

Στο πλαίσιο των δράσεων για την εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου συνδιοργάνωσε με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (ΕΨΕΠ) ημερίδα με θέμα «Φυσικά Μονοπάτια Υγείας – Η θετική επίδραση του φυσικού περιβάλλοντος στην υγεία του ανθρώπου» την Παρασκευή 09/06/2017 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του Ε.ΤΕ.Π.Η. στα Ιωάννινα.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωήλ., ως εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. κος Σεραφείμ Φελέκης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. και Περιφ. Σύμβουλος Π.Ε. Άρτας κος Δημήτριος Βαρέλης, η Γραμματέας του Δ.Σ. του Φ.Δ. και Περιφ. Σύμβουλος Ηπείρου κα Καλλιόπη Καραμάνη, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων και μέλος του Δ.Σ. του Φ.Δ. κος Μαρίνος Γαρνέλης, το μέλος του Δ.Σ. του Φ.Δ. και Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμπάκας κος Δημήτριος Βουρλίτσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΨΕΠ κος Παναγιώτης Κρανάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηπείρου κ.κ. Βασιλική Μπούμπα, Βασίλης Παπαχρήστου και Λάζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. Λίμνης Παμβώτιδας κος Πέτρος Τσουμάνης, επιστημονικός συνεργάτης της Ε΄ ΚΟΗ κος Σπύρος Μπαλαμπέκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Συρράκου Παναγιώτης Γκίζας κ.α.

Το Σάββατο, 10/06/2017 η Σ/ντρια – Βιολόγος του Φ.Δ. κα Ρίκα Μπίσα συμμετείχε με εισήγηση σε ημερίδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πραμάντων με θέμα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Εκπαίδευση για την Αειφορία στις Προστατευόμενες Περιοχές» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών του 7ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων.

Παράλληλα, το Σάββατο 10/06/2017 τα Κέντρα Πληροφόρησης Πραμάντων και Χουλιαράδων (Δήμος Βορείων Τζουμέρκων), Αγνάντων (Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων) και Νεράιδας (Δήμος Πύλης) παρέμειναν ανοιχτά για την ενημέρωση των πολιτών.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.