News

Ημερίδα για το έργο του Φορέα Διαχείρισης και το έργο της επιστημονικής παρακολούθησης των τύπων οικοτόπων και των ειδών χλωρίδας και πανίδας στην προστατευόμενη περιοχή

O Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου & χαράδρας Αράχθου και η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το έργο του Φορέα Διαχείρισης και η επιστημονική παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων και των ειδών χλωρίδας και πανίδας στο Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου & χαράδρας Αράχθου».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, (ώρα έναρξης 10.30’- π.μ. – ώρα λήξης 13.30’) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων,  στο Βουργαρέλι.

afisa_hmeridas_23_08_2015.

Ο Φορέας Διαχείρισης προσκαλεί όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της προστατευόμενης περιοχής των Τζουμέρκων, του Περιστερίου και του Ασπροποτάμου να έρθουν στο Βουργαρέλι και να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το έργο του Φορέα Διαχείρισης και για το πρόγραμμα της επιστημονικής παρακολούθησης των τύπων οικοτόπων και των ειδών χλωρίδας και πανίδας.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας

Το πλήρες Δελτίο Τύπου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.