News

Διοργάνωση εθελοντικής δράσης καθαρισμού στον Άραχθο ποταμό

Με εκδήλωση Rafting για τον καθαρισμό του Αράχθου συμμετέχει φέτος στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Lets do it Greece 2016», ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και τις εταιρείες Via Natura, Active nature, Alpine Zone, Trekking Hellas και Rafting Ioannina, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Καλούμε όλους τους φίλους και τους εθελοντές να συμμετάσχουν στη συμβολική αυτή εκδήλωση, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται στις παραποτάμιες περιοχές από την αλόγιστη ρίψη σκουπιδιών και απορριμμάτων στα ποτάμια και στα ρέματα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Οι εταιρείες Via Natura, Alpine Zone, Trekking Hellas, Active nature και Rafting Ioannina με τις βάρκες τους και τους εθελοντές θα συλλέξουν σκουπίδια από διαφορετικά τμήματα του ποταμού την περίοδο από 15-16 Απριλίου 2016.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση καθαρισμού με βάρκα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης ως την Τετάρτη 13/04/2016 στο τηλέφωνο 26510-43663 ή στην ηλεκτρονική δ/νση park.tzoumerka@gmail.com και να δηλώσουν συμμετοχή για να δημιουργηθούν τα πληρώματα.

Επίσης, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στις 11.30 περιμένουμε όλους τους φίλους και γνωστούς να μας συναντήσουν στην Πλάκα στη νέα γέφυρα (κοντά στη στάση Λεωφορείων) για να καθαρίσουμε την παραποτάμια περιοχή.

 Πληροφορίες : 26510-43663, 6959 999977

 Συνδιοργανωτές :

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

20160408_sundiorganotes

Συνημμένο αρχείο : Δελτίο Τύπου

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα λόγω COVID-19,
παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αποστολή e-mail μηνυμάτων
στο  park.tzoumerka@gmail.com, για την επικοινωνία σας.